Očna bolnicaProfesional - dr Suvajac

Zašto laserski ukloniti dioptriju ?

Lasersko skidanje dioptrije će Vam trajno promeniti život i doneti neopisiv osećaj slobode, sreće i rasterećenosti. I pomeriti granice Vaših mogućnosti. Jedino za čim ćete žaliti je što to niste ranije uradili.

Od kad znate za sebe, prvo što uradite po buđenju je traženje naočara? Dosta Vam je da svako veče pred spavanje skidate kontaktna sočiva? Ne želite da Vas naočare i sočiva ograničavaju tokom bavljenja sportom? Želite da uživate na plaži i bazenu bez brige da li ćete pokvasiti kontaktna sočiva? Dosta Vam je magljenja naočara i brisanja stakala? Osećate se nesigurno tokom noćne vožnje? Dosta Vam je kupovine sočiva i menjanja naočara? 

Lasersko skidanje dioptrije će Vam značajno podići kvalitet života i omogućiti život bez dioptrije i ograničenja. Već dan nakon bezbolne intervencije možete imati jasan vid, a već posle nekoliko nedelja zaboravićete da ste ikad nosili naočare i kontaktna sočiva.

 

Zašto ukloniti dioptriju u očnoj bolnici Profesional ?

Zato što verujemo da svi zaslužuju jasan pogled na svet sopstvenim očima

Garantujemo da ćemo učiniti sve da vam omogućimo najbolji mogući rezultat intervencije. Da ćemo vas tretirati kao i članove naših porodica i prijatelje kojima smo takođe uklonili dioptriju. Obećavamo vam empatiju, strpljenje i razumevanje, jer smo svesni da nam poveravate ono što vam je najbitnije. I da sva tehnologija i laseri sa kojima raspolažemo ne znače ništa bez tog poverenja. I zato ćemo uvek dati sve od sebe da to poverenje i opravdamo.

 

Zašto ukloniti dioptriju u očnoj bolnici Profesional ?

Zato što nisu svi laseri isti - najnovija tehnologija za lasersko skidanje dioptrije u Srbiji i regionu

 

0104
Tehnologija za najbolje rezultate

U korak sa vodećim svetskim klinikama

 

Zašto ukloniti dioptriju u očnoj bolnici Profesional ?

Stručnost, rezultati i iskustvo

0104
Zašto ukloniti dioptriju u očnoj bolnici Profesional ?

Garancija na refraktivni ishod

0103
Zašto ukloniti dioptriju u očnoj bolnici Profesional ?

Fleksibilni načini finansiranja intervencije i besplatni kontrolni pregledi

0103
Zašto ukloniti dioptriju u očnoj bolnici Profesional ?

I naše osoblje je laserski uklonilo dioptriju

 

 

Dr Dragica Repanović, doktorka očne bolnice Profesional, govori o svom iskustvu sa laserskim skidanjem dioptrije

Dr Dragica je imala dioptriju od -1.75, i ohrabrena iskustvima pacijenata u našoj bolnici i sama je odlučila da se reči nošenja kontaktnih sočiva i naočara.

 

Medicinska sestra očne bolnice Profesional govori o svom iskustvu tokom i nakon laserskog skidanja dioptrije u našoj bolnici

 

Osnivač i vlasnik očne bolnice Profesional nakon obavljenog laserskog skidanja dioptrije u našoj bolnici

 

 

Kako ukloniti dioptriju u bolnici Profesional ?

0104

Besplatne konsultacije za lasersko skidanje dioptrije

Razlika između besplatne konsultacije i pregleda za lasersko skidanje dioptrije

DA LI STE ZNALI

Interesantne činjenice o laserskom skidanju dioptrije

 

DETALJNE INFORMACIJE O LASERSKOM SKIDANJU DIOPTRIJE
 • Princip laserskog skidanja dioptrije

  Laserskim skidanjem dioptrije se intervencijom na rožnjači, najpovršnijem delu oka, menja njena prelomna moć i time uklanja dioptrija i omogućava jasan vid bez nošenja naočara i kontaktnih sočiva.

  Saznajte više
 • Koje dioptrije mogu da se uklone laserom?

  Laserskim skidanjem dioptrije može da se ukloni kratkovidost ili miopija do -12 dioptrija, dalekovidost ili hipermetropija do +6 dioptrija i astigmatizam ili cilindar do 6 dioptrija.

  Saznajte više
 • Preduslovi za lasersko skidanje dioptrije

  Da bi se obezbedila uspešnost i bezbednost laserskog skidanja dioptrije, potrebno je da pacijent ispunjava određene kriterijume i preduslove. Prvi je da je osoba punoletna; drugi je da je dioptrija prestala sa rastom...

  Saznajte više
 • Pregled za lasersko skidanje dioptrije

  Pripremni pregled traje oko dva sata, u toku njega se obavljaju snimanja na desetak naprednih dijagnostičkih uređaja, čime se osigurava dobar odabir kandidata za intervenciju, bezbednost intervencije i uspešan rezultat.

  Saznajte više
 • Tehnologija za lasersko skidanje dioptrije

  Bolnica Profesional jedina u regionu raspolaže za Schwind Atos FEMTO laserom 3. generacije i Schwind Amaris 1050 laserom, najnaprednijim svetskim EXCIMER laserom za skidanje dioptrije. 

  Saznajte više
 • Metode laserskog skidanja dioptrije

  Postoji više različitih metoda (procedura) laserskog skidanja dioptrije. Najčešće izvođena je FEMTO LASIK procedura, koja je i najkomfornija za pacijenta. Nakon obavljenog pripremnog pregleda, pacijentu se savetuje metoda koja je najbolja za njega.

  Saznajte više
 • Intervencija

  Lasersko skidanje dioptrije je bezbolna intervencija koja se obavlja u lokalnoj anesteziji koja se postiže ukapavanjem kapi i koja traje oko 6-7 minuta po oku. Odmah nakon intervencije pacijent dobija detaljna postoperativna uputstva i odlazi kući.

  Saznajte više
 • Postoperativni tok

  Već sutradan skoro svi pacijenti imaju maksimalnu vidnu oštrinu što je poznato kao WOW efekat. Tri do sedam dana nakon laserskog skidanja dioptrije pacijenti mogu da se vrate radnim aktivnostima  Već dan nakon intervencije je moguće gledati televiziju ili raditi na računaru.

  Saznajte više
 • Uspešnost

  Lasersko skidanje dioptrije se smatra najuspešnijom elektivnom medicinskom intervencijom. Preko 99% pacijenata nakon laserskog skidanja dioptrije je oslobođeno nošenja naočara i kontaktnih sočiva. 

  Saznajte više
 • Presbiopija

  Presbiopija ili kako se ranije nazivala staračka dalekovidost je dioptrija za čitanje koju osobe dobijaju obično nakon napunjene 45. godine života. Razlikuje se od drugih dioptrija jer je posledica fiziološkog slabljenja akomodacije.

  Saznajte više

NAŠ STRUČNI TIM ZA LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE

Doktori koji Vam omogućuju da vidite nez naočara i sočiva