Očna bolnicaProfesional - dr Suvajac

Očni pregledi i dijagnostika

Uz pomoć savremene tehnologije i dijagnostičkih aparata brzo i neinvazivno dođite do prave dijagnoze

Ubrzan načina života, zahtevi radnog mesta i sve veća potreba za dužim gledanjem na blizu, je doprinela postojanju sve većih vidnih zahteva. Bilo da se radi o jednostavnim dioptrijskim pregledima, kontrolnim pregledima dece i odraslih pa sve do subspecijalističkih dijagnostičkih ispitivanja, stručnjaci i tehnologija bonice Profesional su tu da Vam pruže uslugu na najvišem nivou.

Vrste pregleda
 • Dioptrijski pregledi

  Dioptrijski pregledi podrazumevaju proveru vidne oštrine i određivanje dioptrije za daljinu i blizinu i propisivanje adekvatnog recepta za naočare.

 • Kompletni oftalmološki pregledi

  Kompletni oftalmološki pregledi podrazumevaju proveru dioptrije i vidne oštrine, merenje očnog pritiska, pregled prednjeg segmenta oka, širenje zenica i pregled očnog dna.

 • Kompletna dijagnostika svih očnih oboljenja

  Bolnica Profesional raspolaže sa kompletnom očnom dijagnostikom koja uključuje dijagnostiku rožnjače, glaukoma, očnog dna i žute mrlje,  ultrazvučne preglede, biometrijske analize kao i funckionalnu elektrodijagnostiku.

 • Funkcionalna elektrodijagnostika

  Jedna smo od retkih očnih bolnica u celom regionu koja poseduje uređaje za elektroeretinografiju (ERG), multifokalni ERG i VEP snimanje. Navedena dijagnostika se koristi za dijagnostiku distrofija mrežnjače, bolesti očnog živca i u slučaju neobjašnjenog pada vida. 

 • Pregledi na sinoptoforu

  Sinoptofor je aparat koji se koristi za procenu okularnog motiliteta i binokularne saradnje. Koristi se za utvrđivanje i kvantifikovanje svih nivoa binokularnog vida, simultane percepcije, senzorne i motorne fuzije i stereopse. Korisiti se i u terapijske svrhe.

0103