Očna bolnicaProfesional - dr Suvajac

Očni pregledi i dijagnostika

Uz pomoć savremene tehnologije i dijagnostičkih aparata brzo i neinvazivno dođite do prave dijagnoze

Ubrzan načina života, zahtevi radnog mesta i sve veća potreba za dužim gledanjem na blizu, je doprinela postojanju sve većih vidnih zahteva. Bilo da se radi o jednostavnim dioptrijskim pregledima, kontrolnim pregledima dece i odraslih pa sve do subspecijalističkih dijagnostičkih ispitivanja, stručnjaci i tehnologija bonice Profesional su tu da Vam pruže uslugu na najvišem nivou.

Vrste pregleda
 • Dioptrijski pregledi

  Dioptrijski pregledi podrazumevaju proveru vidne oštrine i određivanje dioptrije za daljinu i blizinu i propisivanje adekvatnog recepta za naočare.

 • Kompletni oftalmološki pregledi

  Kompletni oftalmološki pregledi podrazumevaju proveru dioptrije i vidne oštrine, merenje očnog pritiska, pregled prednjeg segmenta oka, širenje zenica i pregled očnog dna.

 • Kompletna dijagnostika svih očnih oboljenja

  Bolnica Profesional raspolaže sa kompletnom očnom dijagnostikom koja uključuje dijagnostiku rožnjače, glaukoma, očnog dna i žute mrlje,  ultrazvučne preglede, biometrijske analize kao i funckionalnu elektrodijagnostiku.

 • Funkcionalna elektrodijagnostika

  Jedna smo od retkih očnih bolnica u celom regionu koja poseduje uređaje za elektroeretinografiju (ERG), multifokalni ERG i VEP snimanje. Navedena dijagnostika se koristi za dijagnostiku distrofija mrežnjače, bolesti očnog živca i u slučaju neobjašnjenog pada vida. 

 • Pregledi na sinoptoforu

  Sinoptofor je aparat koji se koristi za procenu okularnog motiliteta i binokularne saradnje. Koristi se za utvrđivanje i kvantifikovanje svih nivoa binokularnog vida, simultane percepcije, senzorne i motorne fuzije i stereopse. Korisiti se i u terapijske svrhe.

0103
COVID19
Obaveštenje povodom vanrednog stanja

Poštovani pacijenti, obzirom na novonastale vanredne okolnosti koje nas sve pogađaju, kao i mere koje nadležne službe preduzimaju u cilju obuzdavanja COVID 19 epidemije i preporuke nadležnih službi, sa velikim žaljenjem vas obaveštavamo da više nismo u mogućnosti da nastavimo sa normalnim funckionisanjem bolnice i redovnim pružanjem usluga. I ako smo se teškog srca odlučili da na kratko prekinemo sa redovnim pružanjem usluge pacijentima, kojom se već 25 godina ponosimo, verujemo da je u ovom trenutku to u najboljem opštem zdravstvenom interesu i pacijenata i osoblja. Za 25 godina postojanja, ništa nam nije pružalo toliko zadovoljstva kao situacije kad pacijent kome je operisana katarakta, uklonjena dioptrija, pacijent kojem je operacijom mrežnjače vraćen vid ili intervencijom na žutoj mrlji sprečen gubitak vida, dođe ozaren i nasmejan na kontrolu i izjavi da smo mu ,,promenili život’’, ,,ponovo vratili u život’’, ili da sada ,,gleda na svet potpuno drugačijim očima’’. Nadamo se da će takve lepe situacije vrlo brzo opet postati deo naše i vaše svakodnevnice. Po procenama nadležnih službi, nadamo se da će se u roku od nekoliko nedelja epidemija staviti pod kontrolu i da ćemo se u najkraćem roku, čim okolnosti dozvole, vratiti redovnom funckionisanju bolnice i pružanju svih usluga. Do daljeg ćemo na vanredne kontrolne preglede primati samo naše pacijente sa urgentnim - neodložnim stanjem. Za sve dodatne informacije možete pozvati bolnicu na naše brojeve telefona 011 37 52 283 i 37 52 285, od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:00. Zahvaljujemo se na razumevanju i poverenju koje ste nam ukazali i u ovim najtežim vremenima, što ćemo Vam uzvrati posebnim pogodnostima kad se vratimo normalnom funckionisanu i pružanju svih usluga.

Zatvori