Očna bolnicaProfesional - dr Suvajac

19 Sep 2023
AUTOR: Očna bolnica Profesional
Podelite

Lekari očne bolnice Profesional na godišnjem kongresu Evropskog udruženja hirurga katarakte i refraktivnih hirurga, Beč 2023

Lekari očne bolnice Profesional su prisustvovali jednom od najvećih stručnih oftalmoloških skupova, godišnjem kongresu Evropskog udruženja hirurga katarakte i refraktivnih hirurga. Kongres je održan u Beču od 8. do 12. septembra i okupio je 14 000 učesnika od koji preko 10 000 oftalmologa iz celog sveta. 

Lekari očne bolnice Profesional  dr Vladimir Suvajac, dr Jovana Radošević i dr Tijana Petrović su imali priliku da se upoznaju sa najsavremenijim tehnologijama kad su u pitanju laserske procedure uklanjanja dioptrije i najnovijim intraokularnim sočivima koja se ugrađuju u toku operacija katarakte ili u cilju uklanjanja dioptrije za blizinu. Većina od tih tehnologija i procedura se već obavlja u očnoj bolnici Profesional, ali je u cilju poboljšanja usluge koje pružamo našim pacijentima uvek korisno čuti i iskustva kolega iz celog sveta.

Kontinuirana edukacija medicinskog osoblja uz dostupnost novih tehnologija su glavni preduslovi za odlične ishode lečenja, i očna bolnica Profesional od svog osnivanja svake godine ulaže značajna sredstva u edukaciju osoblja.