Očna bolnicaProfesional - dr Suvajac

20 Jul 2023
AUTOR: Očna bolnica Profesional
Podelite

dr Jovana Suvajac na prestižnom Forefront Refractive Surgery kursu u Londonu

Dr Jovana Suvajac Radošević, refraktivni hirurg očne bolnice Profesional je imala zadovoljstvo da prisustvuje naprednom kursu iz oblasti refraktivne hirurgije - laserskog skidanja dioptrije održanog u Londonu, u prestižnoj London Vision klinici. Dr Radošević je kao jedini refraktivni hirurg iz regiona prisustvovala četvorodnevnom usavršavanju, koje organizuje jedan od vodećih svetskih refraktivnih hirurga prof. Dan Reinstein.

lasersko skidanje diotptrije

Cilj usavršavanja je bilo sticanje znanja i veština u oblasti najnovijih procedura, koje će u budućnosti postati standard kad je u pitanju laserska korekcija diotprije.  U toku kursa najviše reči je bilo o standardizaciji procesa u cilju postizanja najboljih rezultata, novim laserskim tretmanima za korekciju dioptrije za čitanje kao i najperspektivnijim lentikularnim procedurama laserskog skidanja dioptrije 

Ulaganjem u stručnost kadra, kao i opremu i najnovije tehnologije, očna bolnica Profesional želi da omogući svojim pacijentima nivo usluge i dostupnost procedura koje su prisutne u vodećim svetskim klinikama.  

lasersko skidanje diotptrije