Očna bolnicaProfesional - dr Suvajac

27 Sep 2022
AUTOR: Očna bolnica Profesional
Podelite

Lekari očne bolnice Profesional na godišnjem kongresu Evropskog udruženja hirurga katarakte i refraktivnih hirurga,Milano 2022

Lekari očne bolnice Profesional su prisustvovali jednom od najvećih stručnih oftalmoloških skupova, godišnjem kongresu Evropskog udruženja hirurga katarakte i refraktivnih hirurga. Kongres je održan u Milanu od 16 do 20. septembra i okupio je blizu 10 000 oftalmologa iz celog sveta. 

Lekari očne bolnice Profesional, dr Gordana Suvajac,  dr Vladimir Suvajac, dr Jovana Radošević i dr Tijana Petrović su imali priliku da prošire i podele svoje znanja kad su u pitanju refraktivna hirugija, operacije katarakte i ugradnja multifokalnih sočiva.

Dr Tijana Petrović je imala zapaženo predavanje u toku kojeg je predstavila rezultate laserskog uklanjanja mešovitog astigmatizma SmartSurfACE procedurom u očnoj bolnici Profesional. Dr Vladimir Suvajac je imao dva rada o ugradnji unapređenih monfokal+ intraokularnih sočiva u toku operacija katarakte,  kao i retkim  slučajevima reintervencija godinama nakon primarnog laserskog skidanja dioptrije.

Ovakvi stručni skupovi omogućavaju našim lekarima da budu u koraku sa najnovijim tehnologijama, kako bi i svojim pacijentima u Srbiji pružili uslugu po vodećim svetskim standardima.