Aktuelnosti

Svetska nedelja borbe protiv glaukoma

Svetska nedelja borbe protiv glaukoma

Nedelja od 11. marta do 17. marta 2012. je na globalnom nivou izabrana za svetsku nedelju borbe protiv glaukoma. Veliki broj oftalmoloških klinika širom sveta, oftalmologa, kao i najvećih farmaceutskih kompanija koje proizvode lekove za terapiju glaukoma, se na razne načine uključilo u obeležavanje nedelje borbe protiv glaukoma, kako bi se skrenula pažnja na značaj ranog otkrivanja i lečenja ovog opasnog oboljenja.

Očna bolnica Profesional i Centar za glaukom koji funkcioniše kao zasebna celina u okviru Optik Profesional sistema, su se takođe uključili u obeležavanje svetske nedelje borbe protiv glaukoma, dajući 50% popusta na sve dijagnostičke procedure za otkrivanje i praćenje glaukoma u mesecu martu. Popust se odnosi na oftalmološke preglede, kompjuterizovano vidno polje i HRT- lasersko snimanje očnog nerva.

Sve neophodne informacije možete dobiti pozivom na telefonski broj našeg Centra za glaukom: 011 313 2 169. Naš savremeno opremljeni centar za glaukom se nalazi u sklopu Optik Profesional centra za vid, Novi Beograd ,YBC, Mihaila Pupina  10 V.