Očna bolnicaProfesional - dr Suvajac

 

dr Goran Majranović

Oblast rada

Operacije razrokosti, pedijatrijska oftalmologija

Biografija

Rodjen 1958. godine. Na Medicinskom fakultetu u Beogradu diplomirao 1982. godine, sa prosečnom ocenom 9,00, a specijalizaciju iz oftalmologije položio sa odličnom ocenom, 1991. godine.

U periodu od 1991-96. radio na Očnom odeljenju bolnice u Smederevu, gde je uradio veliki broj operacija katarakti, i vodio kabinet za strabologiju.

1992. godine završio 6-mesečno usavršavanje na Institutu za očne bolesti  u Beogradu, iz oblasti strabologije.

Od 1997-2014. godine radio je na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta na Novom Beogradu, gde je uradio veliki broj operacija razrokosti, kao i operacija na prednjem očnom segmentu kod dece.

U tom periodu bio je aktivan predavač na postdiplomskim tečajevima iz oblasti pedijatrijske oftalmologije, i objavio veći broj radova iz pedijatrijske oftalmologije i strabologije.

Aktivan je učesnik mnogih domaćih i inostranih seminara i kongresa.

Od 2010. godine radi u Bolnici PROFESIONAL - Dr. Suvajac kao saradnik, a od ove godine kao stalno zaposlen. Bavi se problemima pedijatrijske oftalmologije, radi operacije strabizma kod dece i odraslih kao i operacije na prednjem očnom segmentu kod dece, uključujući i patologiju suznih kanala.