Očna bolnicaProfesional - dr Suvajac

2 Oct 2019
AUTOR: Očna bolnica Profesional
Podelite

Popusti povodom 25 godina postojanja oftalmologije Profesional

Već 25 godina imamo misiju da vam omogućimo jasan vid. Da vam pružimo najstručniju uslugu. Da vam obezbedimo najnapredniju tehnologiju.  Da imamo strpljenje, razumevanja i saosećanje za sve vaše tegobe, nedoumice i strahove.  Obavezu da vam pružimo lično, individualizovano i prijatno iskustvo u našoj bolnici.  Imamo privilegiju da brinemo o vašim očima, i da vam omogućimo lepši pogled na svet i bolji život.

I posle 25 godina, 200 000 zadovoljnih pacijanta i desetina hiljada obavljenih operacija, prioriteti su nam ostali isti. 

Povodom jubileja i četvrt veka od osnivanja oftalmologije Profesional, u oktobru svim pacijentima poklanjamo 12 000 dinara popusta na operativne zahvate. 

Hvala vam na ukazanom poverenju. I ubuduće će nam biti najvažnije da ga opravdamo. 

NAPOMENE:

Popust se odnosi na operacije katarakte, lasersko skidanje dioptrije, operacije razrokosti i sve operacije na očnom dnu (operacije ablacije mrežnjače, žute mrlje).

Popust imaju svi pacijenti koji obave operaciju u oktobru, ili obave pripremni pregled za operaciju u oktobru. Nakon pripremnog pregleda, operaciju ju potrebno obaviti u roku od mesec dana od obavljenog pregleda. Pacijenti bolnice Profesional imaju i mogućnost plaćanja troškova operacija na 12 do 24 mesečne rate.

Popust se odnosi na gore navedene operativne zahvate. Ne odnosi se na druge operativne zahvate, druge laserske intervencije, preglede i dijagnostičke procedure. Popusti se ne sabiraju ( u slučaju da pacijent već poseduje bonus kupon/karticu).

Akcija
POVODOM 25 GODINA OFTALMOLOGIJE PROFESIONAL
12 000 DIN POPUSTA NA OPERATIVNE ZAHVATE

I posle 25 godina, 200 000 zadovoljnih pacijanta i desetina hiljada obavljenih operacija, prioriteti su nam ostali isti. Da opravdamo ukazano poverenje i omogućimo vam jasan vid.

Saznajte više